ИГРАЙ СЕГА
1
ЗАЛОЖИ МИН. 10 ЛВ. на мач от Евро 2020
2
ТАКА УЧАСТВАШ за Free Bet от 50 лв. до 500 лв.
3
ТЕГЛЕНИЯТА ще се случват във facebook страницата на efbet до 72 часа след края на етапите
4
ПОБЕДИТЕЛИТЕ ще бъдат информирани персонално, чрез e-mail
5
FREE BET сумата ще бъде заредена в акаунтите на победителите до 48 часа след тегленето
6
АКТИВАЦИЯ участвай отново за следващото теглене

ВСЕ ОЩЕ НЯМАШ РЕГИСТРАЦИЯ НА efbet.com?

Специално за ЕВРО 2020 предлагаме Нов начален Бонус 10 лв. без депозит, само след верификация на клиентски акаунт, oт 07.06.2021г. до 11.07.2021 включително.

 • ГРАФИК ТОМБОЛИ:
 • • групoва фаза
 • 18.06 800 клиента x 50 лв. Free bet
 • 22.06 800 клиента x 50 лв. Free bet
 • 25.06 800 клиента x 50 лв. Free bet
 • • осминафинали
 • 01.07 400 клиента x 100 лв. Free bet
 • • четвъртфинали
 • 06.07 150 клиента x 150 лв. Free bet
 • • полуфинали
 • 09.07 80 клиента x 200 лв. Free bet
 • • финал
 • 13.07 10 клиента x 500 лв. Free bet
 • • дългосрочни събития
 • 13.07 3 x 500 лв. Free bet
 • КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ФИШОВЕ, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЯМ ШАНС ЗА ПЕЧАЛБА!
 • * в тегленето участваш с всички талони, които си натрупал в рамките на всеки етап от Евро 2020
Бонус „Евро 2020”

1. За да участва в играта, клиентът трябва да е направил залог на поне една среща или дългосрочно събитие от “Евро 2020” с минимален залог от 10 лв. или повече.
2. Колкото повече броя поставени фиша, толкова по-голям шанс за печалба (един и същ фиш заложен няколко пъти, се счита като 1 шанс за томболата.)
3. Тегленията на печелившите участници са на случаен принцип и са разпределени на 8 етапа както следва:
- 3 тегления x 800 човека (групи) x 50 лв. free bet = 120 000 лв
- 1 теглене x 400 човека (осминафинал) x 100 лв. free bet = 40 000 лв
- 1 теглене x 150 човека (четвъртфинал) x 150 лв. free bet = 22 500 лв
- 1 теглене x 80 човека (полуфинал) x 200 лв. free bet = 16 000 лв.
- 1 теглене х 10 човекa (финал) по 500лв free bet = 5000 лв.
- 1 теглене х 3 човека (дългосрочни) x 500 free bet= 1500 лв.
- Общ награден фонд Над 202 000 лв.

4. Натрупаните талони важат за 1 теглене. След тегленето участникът има право да участва с неограничен брой талони за следващото теглене, като постави залог според правила и условия за бонус „Евро 2020”.
5. Тегленето ще се осъществява публично във фейсбук страницата на организатора. Всички печеливши ще бъдат персонално уведомени чрез имейл и бонусите им ще бъдат кредитирани в акаунта в рамките на 48 часа след тегленето.

Как да получа своята печалба?
* За да получите своя бонус не е нужно да депозирате в своята сметка.
* Бонусът ще бъде кредитиран във Вашата сметка, след обявяването на победителите в края тегленето
* В случай на забавяне, моля свържете се с нас на ЧАТ на живо или support@efbet.com - за да вземете бонуса си!
* Активирайте бонуса и се забавлявайте!

Условия и правила
1. Офертата е валидна само за клиенти, изтеглени в томболата на играта “Евро 2020”.
2. След активиране на бонуса, Вие се съгласявате с всички правила и условия упоменати по-долу.
3. След получаване на бонуса, за да има право да тегли от сметката си, клиентът трябва да изпълни условията за превъртане на бонуса.
4. В случай, че клиентът желае да изтегли средства от сметката си, ще загуби правото си на бонус оферта. Клиентът се уведомява в писмена форма за наличието на активна бонус оферта. efbet не носи отговорност, ако клиентът е извършил теглене при налична бонус оферта, клиентът автоматично губи правото да се възползва от своя бонус.
5. Условия за превъртане на бонуса:
5.1. Клиентът трябва да заложи бонуса си на обща стойност един път (1) размера му на коефициент не по-нисък от 1,50 (при комбиниран залог е нужно поне една от селекциите да бъде с коефициент не по-нисък от 1,50) и да е заложил самия бонус (безплатен залог).
5.2. Залози, направени на селекции с коефициент по-нисък от 1,50 няма да се зачитат при изчислението на превъртането на средства.
5.3. Всички залози направени на селекции от следните маркети:"азиатски хендикап", всички видове азиатски линии,"равен няма залог", всички видове" четно/нечетно" няма да се зачитат при изчислението на превъртане на средства.
5.4. Само определени залози като губещ или печеливш ще се считат към условията за превъртане. Всички залози, определени като печеливши с коефициент 1,00, няма да се зачитат към условието за превъртане.
5.5. Залози, затворени в следствие на използването на функцията"Затвори Залог", не се зачитат при превъртането на бонуса.
6. Клиентът може да има само един активен бонус. За да активира друг бонус трябва да приключи или прекрати текущия.
7. Клиентът има срок от 30 дни от получаване на бонус офертата, за да изпълни условията за превъртането му. Ако след този срок не са изпълнени условията за превъртане, efbet има право еднолично да вземе решение дали да разреши удължаване срока за превъртане или да отнеме евентуални печалби и/или сумата на бонуса от баланс сметката на клиента.
8. При евентуално отказване от бонуса, клиентът трябва да уведоми www.efbet.com в писмена форма чрез имейл до support@efbet.com След уведомлението, efbet има право еднолично да вземе решение дали да отнеме евентуални печалби и/или сумата на бонуса от баланс сметката на клиента. В случай, че безплатният залог е изигран, efbet има право да отнеме равностойността на бонуса от сметката на клиента, за да прекрати участието му в бонуса.

Общи Условия
9. Общи условия за ползване на безплатен залог:
- efbet може да дава на потребителите (като награда от промоция или по свое усмотрение) безплатни залози (Free Bet). Те се показват най-долу в талона за залози. Участникът може да използва безплатен залог, като въведе сума на залога по-малка или равна на тази, посочена в информацията за безплатен залог и постави отметка на съответния безплатен залог в талона.
- При печалба от безплатен залог в сметката на клиента се изплаща само чистата печалба от печелившия залог.
Пример 1: участник е заложил безплатен залог 10 лв, на коефициент 2,50. Ако познае, ще спечели 10 лв (безплатен залог) x 2,50 (коефициент) = 25 – 10 лв. (безплатен залог) = 15 лв. (чиста печалба).
10. Всеки клиент има правото да прекрати получаването на промоционални съобщения от efbet.com, като изпрати писмено уведомление до e-mail: support@efbet.com.
11. efbet си запазва правото да изисква удостоверяване на самоличността за потвърждение на законосъобразността на операцията.
12. Ако efbet открие, че някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус за депозит, безплатни залози или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, efbet си запазва правото да отнеме бонуса, всички печалби, реализирани след получаване на бонуса и/или всички средства по акаунта на клиента и да закрие сметката му.
13. Всички оферти за клиентите са ограничени за един човек, семейство, адрес, имейл, телефонен номер, IP адрес, банкова сметка и обществено място (работно място и др.). efbet си запазва правото да откаже бонуса или да отнеме бонуса и всички печалби, реализирани след получаване на бонуса, ако открие нарушение на това условие. efbet си запазва правото да откаже или прекрати бонус на клиент по свое усмотрение.
14. efbet.com си запазва правото да променя или да анулира тази оферта, за даден клиент или група клиенти.


Тръпката е навсякъде!

Без значение какво устройство ползвате

Изтеглете заiOS Изтеглете заAndroid